Prodomus on aktiivinen ja uraauurtava pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto

Huoletonta

Asuntosijoittaminen voi olla rentoa kun annat meidän huolehtia puolestasi. Ammattilaisemme ottaa vastuun kaikesta mitä sovitaan. Toimimme yhteyshenkilönä vuokralaiselle tai voimme hoitaa kaiken ja odotat vain kuukausittaista vuokrien maksua tilillesi. Me huolehdimme jotta sinun ei tarvitse.

Suunnitelmallisuus

Seuraamme aktiivisesti sijoituksesi kuntoa, tuottoa, kysyntää ja kehitys mahdollisuuksia. Tuomme nämä asiat ennakoivasti esille ja esittelemme samalla myös ratkaisuja. Pidämme huolen yhtiössä tapahtuvista remonteista ja tiedotamme vuokralaista ja vuokranantajaa mahdollisista haitoista.

Henkilökohtaista

Sinulla on aina nimetty yhteyshenkilö joka on yhteydessä sijoituksiisi liittyen. Tiedät aina kuka soittaa ja tiedät aina kenelle soittaa. Samoin vuokralaiset tietävät aina keneen ovat yhteydessä. Näin pystymme palvelemaan kaikkia paremmin ja tehokkaammin kun tiedonkulku on suoraviivaista.

Tämän lupaamme

 Tiedonkulku

Pidämme aina asiakkaita ajan tasalla siitä mitä tapahtuu ja miten myynti tai vuokraus edistyy. Joka näytön jälkeen tiedotamme tuloksista ja pyrimme ehdottamaan seuraavaa askelta.

Avoimuus

Kerromme aina rehellisesti mitä olemme mieltä. Emme yliarvioi kohteen myyntihintaa ja jos myynnissä on jotain mikä hidastaa onnistumista, keskustelemme siitä aina. Avoimuudella päästään yhdessä ongelmien yli ja vältymme pettymyksiltä. 

Luotettavuus

Olemme päivittäin tekemisissä ihmisten arvokkaimman rahallisen omaisuuden kanssa. Kunnioitamme jokaista kotia kun omaa ja pidämme aina huolta että omaisuutesi on turvassa kun suljemme oven. Noudatamme aina hyvää välitystapaa.

Palvelualttius

Pienenä toimistona pystymme reagoimaan nopeasti sinun tarpeisiin. Tavoitteemme on että olet aina tyytyväinen meidän palveluihin, olit sitten omistaja, mahdollinen ostaja tai vuokraaja. Jokainen asiakaskontakti on yhtä arvokas ja haluamme täyttää kaikkien vaatimukset.