Millainen on hyvä välittäjä?

Mielestämme hyvä välityspalvelu syntyy asiakaslähtöisestä asenteesta, laadukkaasta yhteistyöverkostosta ja suunnitelmallisesta tekemisestä. Mitä se tarkoittaa käytännössä?

Asiakaslähtöinen

Olemme täällä sinua varten. Siksi myös toimintamme muokkautuu sinun tarpeita ja toiveita huomioon ottaen.

Noudattaa hyvää välitystapaa

SKVL:n jäsenenä olemme sitoutuneita noudattamaan hyvää välitystapaa. Seuraamme jatkuvasti uusia ohjeistuksia ja lakimuutoksia.

Tuntee kohteen

Tutustumme aina kohteeseen huolellisesti. Prodomus Isännöinnin kohteissa saamme tutulta isännöitsijältä aina tuoreimmat tiedot yhtiöstä.

Ymmärtää kiinteistömarkkinat

Meillä on aina laaja käsitys kiinteistöalan eri näkökulmista ja välittäjämme pystyy tuomaan tämän tiedon niin myyjien kun ostajien hyödyksi. Täydennysrakentaminen, käyttötarkoituksen muutos ja remontit ovat meille arkipäivää.

Tavoitettavissa

Välittäjämme ovat aina tavoitettavissa. Jos emme heti pääse puhelimen ääreen niin soitamme aina takaisin.

Rehellinen

Välittäjämme antaa aina rehellisen mielipiteen. Emme lupaille mahdottomia myyntihintoja tai ennätys myyntiaikoja.

Eettisyys

Noudatamme kattavaa eettistä ohjeistoa, jonka tarkoitus taata taloyhtiöllenne parasta ja puolueetonta palvelua kaikissa tilanteissa. Emme esimerkiksi koskaan ryhdy toimiin, jotka synnyttävä eturistiriitatilanteita sidosryhmien välillä.

Prodomus lupaa noudattaa hyvää välitystapaa.

Arvomme näkyvät arjessassi

Eettisyys

Noudatamme kattavaa eettistä ohjeistoa, jonka tarkoitus taata taloyhtiöllenne parasta ja puolueetonta palvelua kaikissa tilanteissa. Emme esimerkiksi koskaan ryhdy toimiin, jotka synnyttävä eturistiriitatilanteita sidosryhmien välillä.

Ymmärrys

Kuuntelemme jotta ymmärtäisimme asiakkaitamme. Vuosikymmenten kokemus isännöinnistä on luonut vankan pohjan, jonka päälle palvelumme rakentuu. Kuuntelemme ja keskustelemme asiakkaidemme kanssa aktiivisesti esimerkiksi säännöllisesti kokoontuvassa asiakasraadissa.

Sujuvuus

Kun asukkaiden on helppo saada asiansa hoidettua ja hallitus on ajan tasalla talon asioista on arki sujuvaa. Sujuvuus tarkoittaa saumatonta yhteistyötä myös kiinteistöhuollon ja yhteistyökumppanien kanssa.

Ympäristö

Energiatehokkuuden parantaminen on tärkeä osa taloyhtiön kehitystä. Ympäristöystävälliset tavat elää ja työskennellä ovat tärkeitä arvoja myös omassa yrityksessämme. Seuraamme jatkuvasti uusien ympäristöystävällisten ratkaisujen syntyä.

Miksi valita Prodomus?

Olemme tässä aina sinua varten. Jokainen asiakaskontakti on yhtä tärkeä meille. 

Käytämme yhteistyöverkoston kautta huippu teknologiaa jolla saadaan kotisi loistamaan. 

Kaikki palvelut saatavilla riippuen siitä mitä tarvitset. Et koskaan maksa turhasta!

Kehitämme palveluamme jatkuvasti. Seuraamme aktiivisesti uusia innovaatioita ja pyrimme tarjoamaan niitä asiakkaillemme. 

Henkilöstömme koostuu erityisen vahvasta osaamisesta ja kokemuksesta kiinteistöalalta.

Tutustu tapaamme toimia

Välitykseen kuuluu olla suunnitelmallista tekemisestä ja uusien mahdollisuuksien hyödyntämistä – pitää olla taitoa johtaa ja selkeä visio.

Prodomus välitys