Prodomus on aktiivinen ja uraauurtava pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto

Markkinointi

Kymppiohjelma on käytännön työkalu, joka yhdistää vuosien päätökset viisaaksi johtamiseksi vuosikymmeneksi eteenpäin. Se vie taloyhtiön johtamisen lyhytnäköisestä poukkoilusta kauaskantoiseen tekemiseen.

Vuokralaisen taustat

Kymppiohjelman suunnittelussa huomioimme osakkaiden ja asukkaiden toiveet, kiinteistön ominaispiirteet ja ympäristön kehityksen. Ennen suunnitteluvaihetta toteutamme asukaskyselyn, jonka perusteella työstämme hallituksen kanssa esityksen yhtiökokouksen hyväksyttäväksi.

Vuokra sopimuksen aikana

Kymppiohjelma sisältää alustavan suunnitelman tekniselle ylläpidolle ja peruskorjauksille vuosikymmeneksi eteenpäin. Se luo taloudellisen näkymän ja kartoittaa mahdollisuuksia, miten taloyhtiön arvoa voidaan kasvattaa tulevaisuudessa.

Tämän lupaamme

 Tiedonkulku

Pidämme aina asiakkaita ajan tasalla siitä mitä tapahtuu ja miten myynti tai vuokraus edistyy. Joka näytön jälkeen tiedotamme tuloksista ja pyrimme ehdottamaan seuraavaa askelta.

Avoimuus

Kerromme aina rehellisesti mitä olemme mieltä. Emme yliarvioi kohteen myyntihintaa ja jos myynnissä on jotain mikä hidastaa onnistumista, keskustelemme siitä aina. Avoimuudella päästään yhdessä ongelmien yli ja vältymme pettymyksiltä. 

Luotettavuus

Olemme päivittäin tekemisissä ihmisten arvokkaimman rahallisen omaisuuden kanssa. Kunnioitamme jokaista kotia kun omaa ja pidämme aina huolta että omaisuutesi on turvassa kun suljemme oven. Noudatamme aina hyvää välitystapaa.

Palvelualttius

Pienenä toimistona pystymme reagoimaan nopeasti sinun tarpeisiin. Tavoitteemme on että olet aina tyytyväinen meidän palveluihin, olit sitten omistaja, mahdollinen ostaja tai vuokraaja. Jokainen asiakaskontakti on yhtä arvokas ja haluamme täyttää kaikkien vaatimukset.